Kortalan Szépség

Botox kezelés, ránctalanítás,

arcfiatalítás Budán

Rendelés: kedd 9:00-16:00
szerda 13:00-20:00 | péntek: 14:00-20:00

Bejelentkezés: +36 20 583 44 21

Botox kezelés - fokozott izzadás kezelése

...hogy bőre szebb, egészségesebb és üdébb legyen!

Az izzadás szervezetünk normális folyamata, akkor beszélünk fokozott izzadásról, ha átlagos hőmérsékleten túl erőteljesen vagy az átlagosnál gyakrabban izzadunk. A fokozott izzadást számos belgyógyászati betegség okozhatja, a pajzsmirigy működési zavara, cukorbetegség, hormonális és idegrendszeri betegségek, ezért a fokozott izzadás hátterét mindig tisztázni kell.

A  fokozott izzadást provokálhatja érzelmi stressz, alkohol, kávé, erős fűszeres ételek fogyasztása is. A tünetek jelentkezhetnek a tenyereken, talpakon, sokszor a hónaljakban.

A kóros izzadás a pácienseket rendkívüli mértékben zavarhatja, mind a magánéletükben, mind a munkahelyükön, egyértelműen az  életminőség romlásaként élhetik meg, a zavaró esztétikai jeleken kívül.

A fokozott izzadás helyi szerekkel átmenetileg csökkenthető inkább kevesebb, mint több sikerrel, a szájon át szedhető gyógyszerek erős mellékhatáaik miatt nem ajánlhatóak.
Kiváló és valós megoldást jelent azonban  a fokozott izzadás botox kezelése!

A botox kezelés hatására teljesen vagy igen jelentős mértékben megszűnik az izzadás!

A botox

A botox egy fehérje természetű anyag, a Botulinum toxin A tipusa, amit egy anaerob baktérium termel. A botox gátolja az ideg-izom közötti ingerület átvitelt, arcfiatalítás, ránctalanítás esetén a botox a mimikai izmok mozgását gyengíti, az izmok nem tudnak összehúzodni, így a botox kezelés hatására a ráncok elsimulnak.

A fokozott izzadás botox kezelésekor a botox az idegvégződés és a verejtékmirigyek közötti ingerület átvitelt gátolja, megakadályozva ezzel a tenyéri, talpi vagy hónalji izzadást. A botox kezelés hatása átmeneti, az idegvégződéseket, verejtékmirigyeket nem károsítja, emiatt a botox kezelés  korlátlanul, biztonságosan ismételhető.

A botox konzultáció fokozott izzadás esetén

A bőrgyógyászati, esztétikai konzultáció során tisztázzuk és szükség esetén kivizsgáltatjuk a fokozott izzadás hátterében állható betegségeket. Amennyiben a fokozott izzadásnak nincsen gyógyítható oka, elvégezzük a fokozott izzadás hónalji botox kezelését.
A bőrgyógyász felvilágosítja a kezelés menetéről, megbeszéljük a részleteket és kialakítjuk az Ön egyéni botox kezelési tervét.

A botox kezelés fokozott izzadás esetén

A beavatkozás viszonylag egyszerű és gyors, akár ebédidőben is elvégezhető, a páciens azonnal visszatérhet utána a mindennapi életbe. A bőrt alaposan fertőtlenítjük, nagyon vékony tűvel 12-15 szúrási ponton keresztül injekciózzuk a botoxot a hónalj bőrébe.

A botox kezelés minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem szükséges. A fokozott izzadás botox kezelése kb. 20 perces beavatkozás. Mellékhatás ritkán fordul elő, mértéke gyakorlatilag elhanyagolható.

A botox kezelés izzadásgátló hatása általában 8-10 hónapig tart. A botox kezelés a hatás elmúlása után, biztonságosan megismételhető.
A botox injekció beadása után 3-5 nappal kezdődik a botox hatása, két hét alatt alakul ki a kívánt eredmény.

A botox kezelés ellenjavallatai fokozott izzadás esetén

A botox kezelést nem alkalmazzuk 18 év alatt, 65 felett, ismert botox allergia vagy albumin allergia esetén, bizonyos speciális ideg-izom betegségekben, autoimmun betegségekben, láz esetén. A botox ellenjavallt terhesség és a szoptatás alatt.

Teendők a fokozott izzadás botox kezelés után

A fokozott izzadás botox kezelése után tilos a kezelt terület masszírozása, a botox kezelést követő 2 napban nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedést jelentenek, vagyis nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést.